lauantai 20. lokakuuta 2012

Kanojen kylpyhetkiOli kaunis aurinkoinen syyspäivä. Valmistin kanoille kylvyn: Turvetta, hienoa hiekkaa, vähän tuhkaa ja sahanpurua. Voi sitä kurnutusta ja höyhenten pölinää. Kanat nauttivat todellakin tästä hetkestä. Kukko tepasteli herran elkein ympärillä ja vahti ettei mikään vaara uhkaa haaremia. välillä se sentään malttoi noukkaista maasta satunnaisen herkkupalan. Amalia oli niin innokas kylpijä, ettei se halunnut päästää muita osingolle ollenkaan...


 
 
Täytyy osa turpeesta säästää Daalioiden talvisäilytykseen. Olen nyt viime päivinä tuonut kaikki ostokset paperipusseissa kaupasta, että saan sitten juurakot niihin ja talviunille:)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ne rakastavat sitä. Ja höyhenpeite pysyy kunnossa, ei tule "ylimääräisiä asukkeja."

   Poista
 2. Kylpeminen on niin harrasta toimintaa, että sitä on ilo katsoa. Rakensin kanalaan samantyyppisen laatikon ja se on kovassa käytössä. Kesällähän kanani kylpivät kasvihuoneessa :-o
  Mukava katsoa onnellisia kanoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin hurahi tunti kylpypuuhia seuratessa. Kasvihuonehan on hyvä keksintö!

   Poista
 3. Kyllä paistaa kuvista kuinka onnellisa kanaset ovat kylvystään. Hienoa nähdä,että otetaan huomioon tällaisiakin tarpeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukerrus sen aina kertoo:) Tänään käänsin kompostin(kaikki kanaset tietysti mukana) ja kyllä sieltä maukkaita madonvonkaleita löytyikin. Onneksi on vielä aurinkoisia päiviä!

   Poista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!