keskiviikko 12. syyskuuta 2012


Siirsin tämän" Flammentanz"-köynnösruusun kaupungista tänne maalle, ja jännäsin niin lähteekö se kasvuun tai ainakin, että tekeekö se kukkanuppuja. Mutta turhaan pelkäsin, se on viihtynyt loistavasti ja kipuaa rusokirsikkaa apuna käyttäen korkeuksiin. Tässä sen ylimmät kukkanuput nautiskelee loppukesästä. Jotain muutoksia täytyy ensi keväänä tehdä ettei tämä ruusunen jää liiaksi varjoon. Siirtää vaikka jaloangervot ja sireenit kokonan toiseen paikkaan.
Minua surettaa suuri villikissojen määrä täällä maalla. Uusia poikueita näkee tämäntästä juoksevan pelloilla ja metsiköissä. Kesän ne kyllä pärjää, mutta entä jos tulee yhtä kova talvi kuin kaksi edellistä... Jotkut sanoo, että leikkauttaminen vähentäisi kissojen pyydystysvaistoa. En minä ole ainakaan tätä huomannut. Meidän 14 v. Ruikku (leikattu tyttö) pyydystää lähes joka päivä hiiren, myyrän tai valitettavasti joskus myös linnun. Kyllä niillä saalistusvietti on sisäänrakennettuna.


Napsu ei ole vielä saanut saalikseen kuin tällaisia hiiriä ja kärpasiä.

1 kommentti:

  1. Kyllä meidän,jo nuorena,leikattu kollipoika vaan on kova saalistamaan,että taitaa olla pötypuhetta tuo tehokkuuden lasku.
    Surullista ajatella kissoja ulos talvipakkasilla :c

    VastaaPoista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!