keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Puutarhapäivä, inspiraatio iski sittenkin

 
 
Voi mikä päivä! Innostuin laittamaan pitkään kukkapenkkiin tekemiäni betonitiiliä reunuksiksi. Kahdeksankymmentäviisi tiiltä meni ja sain pelkästään etureunan tehtyä, mutta eipä se haittaa. Tyhjiä maitötölkkejä on varmasti viitisenkymmentä odottamassa valuinnostusta. Tämän kuvan nappasin iltahämärissä, eipä se ole valokuvauskisaan menossakaan vaan siinä näkyy uusi reunus. Nyt on helppo ajaa nurmikko, kun ruohonleikkurin toinen pyörä voi kulkea tiilien päällä ja reunuksesta saa siistin sittenkin kun nurmikko on kasvanut reunaan asti. Takana häämöttää kaikista uusin kukkapenkki. Ajattelin laittaa siihen vain korkeita perennoja. Nyt siinä on nauhusta ja reunassa onnenpensas. Keskelle pitäisi keksiä jotain, mutta mitä?
Aloitin englanninkielen opiskelut. Tai pitäisikö sanoa kertaukset. Kaikki vanha oppi tuntuu kadonneen ihmeellisellä tavalla. Mutta... vielä tulee päivä kun tämä tyttö puhuu kuin vanha tekijä. Ehkä:D
Meillä kävi vieraita. Tai tuttuja, miten vain. Saatiinpa omenoita jonkun mukaan, ettei vaan lampaille ja kompostiin mene kaikki. Ja ylimääräiset onnellisen kananmunat samoin. Ollaan syöty pannukakkua ja piirakoita munavoilla niin ettei enää pysty;) Rajansa mässäilylläkin.


2 kommenttia:

  1. Minä istutin juuri Valkoalpeja http://farm3.static.flickr.com/2469/3689020886_f081f04682.jpg sekä Syyskimikkejä http://www.fotoalbumet.se/bilder/thumbs/640/969-20081130122532.jpg. Voisivat hyvinkin sopia tuohon sinun ryhmääsi. Tai sitten,vaikkapa syyshortensia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopisikin:) Nyt luulen, että enää raivaan penkit talvea varten, istutan kyllä sipuleita!!!, ja suunnittelen talven. Ensi keväänä taas hullunkiilto silmissä hommiinn!

      Poista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!