perjantai 11. tammikuuta 2013

 
Nyt on alkanut lankkujen metsästys! Netissä on surffailtu ja tarjouksia pyydelty. Mies jo hamuaa moottorisahaa esiin, pitääkö lähteä omalta maalta etsimään leveää puuta.
Haaveissa olisi yli 300 mm leveä lankku tulevaan keittiöön. Verannalle kelpaisi jo kapeampikin, mutta olisi se niin kotoisen näköistä, jos vaan jostain löytyisi sitä leveää...
Ikkunamalleja on katseltu ja meille sopivat jo löydetty. Kuusiruutuiset ikkunat me valittiin, ja päätyverannalle sekä pikkuverannalle vähän koristeellisemmat mallit.
Vanhoja ovia olen myös metsästellyt, kaksi on nyt ostettuna jo. Vielä kun jostain löytyisi vanhat hyväkuntoiset pariovet!

Tämä kuva on edellisestä kodistamme, jonka mieneni remontoi katosta lattiaan ja kerroksesta toiseen vanhaa kunnioittaen.
                                  
              

Talon suunnittelu on aivan ihanaa puuhaa.
Minun unelmatalo olisi sellainen, että siinä olisi uutta ja vanhaa suloisessa sekamelskassa.
Nytkin ryske ja kopina kuuluu ulkoa, siellä se mies pakkasessa ahertaa.
Kun meillä oli taukoa rakentamisessa, vanha naapurinmies jo kyseli, että kumivasarallako sitä taloa tehdään.
Tosin toinen kylänmies vitsaili, että rakennuksilta loistaa enemmän valoa kuin helluntalaisten seuroista.
Päivitän koko ajan talonrakennusta sivulle  "Talonrakennus projekti"

5 kommenttia:

 1. Olette kyllä mahottoman ahkeria ja kaunista on tuon edellisen kodin kuvan perusteella kädenjälkikin!

  VastaaPoista
 2. Siinä sitä projektia onkin! Jossain toisessa blogissa luin sun kommentista, että olette menossa Välimeren risteilylle. Mikä reitti ja laiva teillä on. Me oltiin viime kesänä Costa Serenalla. Civita Vecchia - Sardinia - Ibiza (kaksi päivää) - Mallorca - Marseille ja Savona. Mun blogissa on postaus reissusta, jos kiinnostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivalla Costa Pasifica, Savona-Marseilles-Barcelona-Palma de Mallorca-Cagliari-Palermo-Civitaveccia- Savona. Lähenkin heti lukemaan;D

   Poista
 3. Ihana reitti! Savonasta pääsee Monacoon. Upea paikka! Aiotteko käydä? Marseillessa teimme panoramakierroksen. Upeat maisemat ja kaupungista sai hyvin yleiskäsityksen. Palma on ihana, siis ihan se varsinainen kaupunki. Oletko käynyt? Civitavecchiasta on muutama kymmen kilometria Roomaan. Mahtava! Teillä on upea reitti. Ainakin Costa Serena oli hieno laiva. Joka ilta nautimme ravintolassa viiden ruokalaijin illallisen. Joka ilta ravintolassa oli jokin teema, italialainen, romanttinen jne.

  VastaaPoista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!