maanantai 3. joulukuuta 2012

Maailmassani loistaa taas kaikki värit


Olen NIIN ONNELLINEN, kun kuvansiirto-ongelmat ovat nyt takanapäin. Siis iso kiitos kaikille teille, jotka annoitte vinkkejänne:D Minäkin tein Photobucketiin verkkoalbumin, ja nyt pitäisi kuvatilaa riittää. lisäksi vaidoin Fiksu-netin Täys-nettiin ja sain nopeutta rutkasti lisää, ja kaiken lisäksi oli menossa kampanja, joten koko lysti tuli kolme euroa HALVEMMAKSI!!! kuukaudessa  kuin ennen.
Nyt kelpaa hymyillä!

 
Onnelliset kanat aamuauringossa kera Viljo-kavaljeerin.

 
Pikkumökki sai ensimmäisen adventin kunniaksi havunauhukset valoineen. Tunnelmallisia hämäränhyssy-päiviä!

7 kommenttia:

 1. Ihanasti taustan puut toistavat kanojen koreaa väriä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tähän aikaan vuodesta maisema on joskus illalla kuin kultaa.

   Poista
 2. Kanat ovat niin tyytyväisen näköisiä vielä tuossa kuvassa. Nyt taitaa olla jo kaikki sisäruokinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Alussa kaikki kokoontui monta kertaa päivässä ikkunan eteen, mistä oli vapaa kulku ulos. Nyt ne alkaa tottua sisällä oloon, olen vaan yrittänyt joka päivä järjestää niille ajankulua; Porkkanoita seinillä hiirenloukkutelineessa, heinäpaali hajottamista varten jne. Talvi on PITKÄ...

   Poista
 3. Kylläpäs henkäisin kuvistasi ylhäällä! Siis miten tuo oranssi väri leikkii siinä! Olis vaikka kilpailukuva johonkin.
  Hyvä kun sinulla onnisti. Minä en ole vielä onnistunut uuden googleosoitteenkaan kautta saamaan kuvia, mutta facebookista niitä siirtelen. Ei oikein innosta.
  Jospa poika auttaisi kun tulee käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tiedän tunteen, se on niin turhauttavaa, kun haluaisi tehdä blogia ja sitten se on niin vaikeaa. Miten sinulla on nopeus kuviensiirrossa, voisiko se vaikuttaa, ettei kone jaksaisi ladata tarpeeksi nopeasti?
   Ihania nämä ilmat, kun jonain päivinä maisema on oranssisen aurinkoinen ja toisina jäätävän sinertävä. On nyt kameralla käyttöä!

   Poista
  2. Harvoin kone hidastelee kuvien kanssa. Se vaan ilmoittaa että tilat on täysi. Minulla ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, ainakaan sellaista, jossa äkkiä pienentäsin kuvia. Mutta jospa se vielä tässä järjestyisi.

   Poista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!