perjantai 23. marraskuuta 2012

Nyt harmittaa

Kyllä minua harmittaa. Blogin kuvatila on täynnä ja kun yritin ostaa uutta tilaa, se ilmoitti vaan, että HUPS... tekninen ongelma, eikä mitään voi tehdä. Olen yrittänyt nyt kolmena päivänä ja ei tämä tilanne tästä muutu. Laitoin palautetta, mutta vielä ei ole kuulunut mitään.
Eihän blogikirjoiukset ole mitään ilman kuvia!!!

6 kommenttia:

 1. Kuule, minulla aivan sama juttu! Ja kun kurkistelin ohjeita muualta, niin moni sanoo samaa. Onkohan nyt jotakin yleistä sotkua?

  Mm. täältä katselin näitä juttuja.
  http://omakoppa.blogspot.fi/2012/11/hups.html

  VastaaPoista
 2. Autuaan olon Cherillä oli hyvin tietoa tästä ongelmasta yhdessä postauksessaan. Rohkenen laittaa tähän osoitteen siihen http://autuasolo.blogspot.fi/2012/10/onko-kuvatallennustila-rajaton.html. Sinäkin olet varmaan ladannut kuvasi liian isoina tiedostoina, sillä vähänkin paremmalla kameralla otetut kuvat ovat 'isoja'. Jos pienennät niitä, saat niitä mahtumaan blogiin käytännössä rajattomasti. Toivottavasti ongelma ratkeaa!

  VastaaPoista
 3. Minä olen luonut uuden google-tilin itselleni ja liittänyt itseni toiseksi kirjoittajaksi blogiin. Näin on kuvatilaakin taas yllin kyllin.

  VastaaPoista
 4. Minä laitan kuvat ensin yksityiseen verkkoalbumiin ja pienennän ne lähettäessä kaikkein pienimmäksi. Sitten laitan ne verkkoalbumista blogiin. Helppo konsti ja kaikki blogiin tulevat kuvat löytyy yhdestä paikasta.

  VastaaPoista
 5. Siis kiitos! Nyt täytyy yrittää näitä konsteja( osaankohan...;D)

  VastaaPoista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!