tiistai 17. heinäkuuta 2012

Alkutilanne oli tämäTästä se pihanlaitto alkoi. Tässä kohdassa kasvoi ainoastaan rivi keltaisia narsisseja. Mielikuvissani näin jo värikkäänä hehkuvan kukkameren.Asuimme ensimmäiset kesät asuntovaunussa. Haaveena pikkuisen mökin remontointi ja myöhemmin talon rakennus.
Kevään ensimmäinen narsissi hymyili minulle!
Se ihan selvästi odotti seuraa, odotapa vain...
Mökki odotteli kunnostajaansa kahden vuoden ajan.
Aluksi kunnostettiin ikkunat, vedettiin sähköt, laitettiin juokseva vesi. Ulkovuori uusittiin ja uusi piippu muurattiin. Seuraavana vuonna oli sisätilojen vuoro. Unelmien ruusutapetit ja lautalattia, vanhat kaapistot maalattiin. Sauna kunnostettiin. Sitten saatiin suihku, oi sitä juhlaa!!!

2 kommenttia:

 1. Heips, tervetuloa uusi blogi ja bloggaaja, lupaava alku - tulen toistekin:) Kylläpä on ihana nähdä, että joku vielä kunnostaa huonokuntoistakin vanhaa!

  Voih, sinulla on tuo kirjaintarkistus päällä - se on tosi vaikea ja hidastaa kommentointia. Suosittelen ottamaan sen pois päältä, sillä bloggerin oma roskapostisuodatin toimii tosi hyvin - roskakommentit eivät tule läpi eikä oikeita eksy roskien joukkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Ja kiitos kannustuksesta, kirjoittaminen on NIIN mukavaa:) Kirjaintarkistus? Tunnustan, että olen aika onneton näiden tietokoneen tekniikkajuttujen kanssa. Mistä kirjaintarkistuksen saa pois? Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!