maanantai 25. maaliskuuta 2013

Päästiin maistamaan kesää

Viikon risteily Välimerellä oli ihana kokemus. Costa Pasifica kuljetti meitä turvallisesti satamasta toiseen. Nähtiin Italian Savona, Ranskan Marseille, Espanjan Barcelona ja Palma de Mallorca, Sardinian Gagliari, Sisilian Palermo ja lopuksi Rooma ja maailman pienin valtio Vatikaani. Yksi myrskynpoikanenkin heilutteli laivaa yhtenä yönä ja laiva joutui koukkaamaan lähempää Afrikan rannikkoa kuin oli suunnitelmissa.
Muuten ilmat suosi meitä todella, parhaimmillaan lämpöä oli kahdeksantoista astetta varjossa, ja kun tulimme kotimaahan oli pakkasta samait kahdeksantoista:(
Kierreltiin museoita ja mahtavia kirkkoja, istuskeltiin katukahviloissa, nautittiin auringosta ja siitä, ettei kerrankin tarvitse tehdä mitään. Iltaisin laivalla oli mahtavat ohjelmat, show-tanssia, sirkusta ja aika kului tosi nopeasti.
Mutta oli ihana tulla myös kotiin! Eläimet oli hyvässä hoidossa ja oikein pulleita ja hyvinvoivan näköisiä koko kööri. Ja sitten seuraavalla viikollahan me haettiin tämä Tuisku, lapinkoiran pentu.
Nyt matkustellaan vain mielikuvituksissamme.

6 kommenttia:

 1. Ai,että miten ihania kuvia ja mukavan kuuloinen reissu muutoinkin. Varmasti piristi mieltä tässä kevttä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristi tosiaan! Ja ihan se lämpö ja auringonpaiste!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On se erilaista kuin Suomessa. Mutta onhan se niin ettei Suomen kevättä voita mikään!!

   Poista
 3. Oli teillä varmaan ihana reissu!
  Kuvat ovat tosi upeita, kivoja kuvakulmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLi se, ihan liian harvoin tulee lähdettyä. Ja vaikka reissussa on ihanaa, oli kuitenkin upeaa tulla taas kotiinkin:)

   Poista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!