sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kirpparilöytöjä ja muuta mukavaa

Mukavaa sunnuntaita! Kirpparikierros ei jäänyt turhaksi, tein mukavia löytöjä!
Tämä pikkuinen kulho oli mielenkiintoinen. Siinä on monogrammi K.J sekä päivämäärä kaiverrettuna 2.11.1942. Missälie käytössä se palvellutkaan aikaisemmin. Minä sain siitä oivan alustan kastikekauhalle, minkä myös löysin samaisella reissulla.
Tämän pyyheliinan suojuksen olen kirjaillut joskus vuosia sitten, otin sen nostalgian vallassa esiin pitkästä aikaa.
Näitä pikkuhyllyköitä minulla on kaksi, mutta vain toinen mahtui seinälle, siirrän ne sitten myöhemmin varsinaiseen taloon.
Kirppareilla kiertely kuin myös huutokaupoissa koluaminen on aivan ihanaa puuhaa. Ja aina siellä on jotakin mielenkiintoista, mikä on ihan pakko saada ilahduttamaan ja viemään ajatukset entisiin aikoihin. Kuluneet ja rapistuneetkin esineet ja tavarat näyttävät ihan erilaisilta kun ne on löytäneet paikkansa uudessa ympäristössä. Ja mikä estää laittamasta niitä joskus myöhemmin uudestaan kiertoon, uutta energiaa pursuavina ja sitä eteenpäin siirtävinä. Mainio ajatus, eikö...?

3 kommenttia:

 1. Kauniita esineitä olet löytänyt kirpparilta.
  Mä tykkään myös käydä kirppareilla, koskaan ei tiedä, kuinka kivoja löytöjä sillä tekee..ja aina jotain jää käteen, hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Onneksi on isot aitat...
   Eipä silti, tavaraan ei pitäisi kiintyä liikaa, vaikka joistakin esineistä en luopuisi ikinä;)

   Poista
 2. Hienoja kirppis -löytöjä! Ei olekaan parempaa puuhaa kuin kunnon kierros ja toivottavasti tarpeeksi rahaa kaikille TARPEELLISILLE löydöille :)

  Samanmoisennäköinen kulho löytyy muutoin Pohjois-Karjalasta anopilta, oli kuulemma yleinen vihki/ kihla -lahjana, sekin oli 40 -luvulta. Käyttätarkoitus jäi avoimeksi, mutta kauhanalusena vallan mainio!

  VastaaPoista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!