tiistai 28. elokuuta 2012

Jokin meni pieleen

Aina ei voi onnistua. Päätin ostaa miehelleni uuden vitivalkoisen kauluspaidan hääjuhlaan. Selasin ja pläräsin kaupan paketteja, kaikki paidat oli niin siististi paketeissaan, ettei niitä uskaltanut ruveta aukomaan. Niinpä piti luottaa lapun antamiin tuotetietoihin. Mutta... kokoja riitti ja riitti. Muistin viime ostokseni; kauluspaita, joka oli niin ahdas, että käyttämättä jäi. Kiristi varsinkin kauluksesta. Nyt otin monta senttiä kauluksesta suuremman, mutta niinhän siinä kävi, että se oli suuri myös muista kohdista. Paitaa sovitettiin kotona, ja naurusta ei ollut tulla loppua. Paita oli puoli metriä liian suuri vyötäröstä ja joka puolelta muualtakin täysin väärää kokoa. Juhliin lähdettiin sitten vanhassa paidassa.

 
P.S. Jos mies olisi ostanut minulle vyötärästä 50 cm liian suuren hameen, olisin varmasti suuttunut:)

4 kommenttia:

 1. Aina ei voi osua kohdalle :-DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se vanha sanonta "Kolmas kerta toden sanoo" pitäisi nyt edes kerran paikkansa, niin ensi kerralla olisi just eikä melkein:)

   Poista
 2. Kyllä varmaan ens kerralla onnistaa :)
  PS. meillä kävis ihan samoin, onneksi mies ei ostele mulle tanttuja.. Vaikka minäkin aina välillä luulen osaavani ostaa hänelle paidan. Hih..

  Mukavaa syksyksyn alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan:D Tai sitten voisi tietysti jättää ne heidän itsensä ostettaviksi. HÄHÄÄ, se olisikin uutta meillä! Mukavaa syksyä sinullekin.

   Poista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!