perjantai 17. elokuuta 2012

Valokuvaus on hauskaa


Täytyy sanoa, että yksi parhaita hankintojani on ollut kamera. Mikäs sen hauskempaa kuin kulkea kamera kaulassa roikkuen ja aina sillointällöin näpsäistä kuva. Nyt kun pellot muuttavat väriään vihreistä täyteläisen keltaisiksi ja viljat aaltoilee tuulenvireessä, on pakko lähteä kuvausreissulle. Pihaa ja kukkasiahan tulee kuvattua harva se päivä, kuin myös lemmikkien ihania ilmeitä. Olen aina haaveillut myös ihmisten kuvaamisesta. Vanhojen, elämää nähneiden ja uurteisten ihmisten  viisaita  kasvoja. Pienien, täynnä tutkimusmatkailijan riemua olevia lasten kasvoja. Ja ihmisen koko olemuksen kuvaamista. Hmm... ei varmasti helppo tehtävä.


Valokuvauskurssista oli paljon hyötyä, mutta vielä olisi niin paljon opittavaa, varsinkin teknisestä puolesta. Ehkäpä täällä alkaa jokin kurssi, mihin voisi osallistua pimenevinä syysiltoina:)


Aloin tehdä kukkaketoa, kuulemma se on vuosien mittainen projekti. Mielenkiinnolla ja valokuvien kautta, seuraan sen edistymistä. Kuvassa ensimmäinen kukkija tulevassa hyönteisten paratiisissa.

6 kommenttia:

 1. Upea liljan kukka kuva.
  Kukkakedon teossa riittää haastetta, samoin kuin kuvallisella saralla.
  Valokuvaamisessa on mukavaa, kun harrastusta riittää kuvankäsittelyn puolella kuvan ottamisen jälkeenkin.

  Kiitos Sinulle blogissani vierailusta.
  Tervetuloa uudelleen!


  VastaaPoista
 2. ONPA KAUNIITA KUKKAKUVIA TULEE IHAN KESÄINEN FIILIS :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia todellakin. Perustekniikan opettelun jälkeen kameran ohjekirja on yksi parhaista kavereista :).

  VastaaPoista
 4. OLEN SAMAA MIELTÄ KUTEN OTSIKKOKIN KERTOO - VALOKUVAUS ON TODELLA HAUSKAA :) HYVÄÄ JATKOA SINULLE !

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä, valokuvaus harrastus on aivan ihanaa. Maisemat ja kukat ovat yksi lempiaiheeni. Nytkin sulla on hieno sarja kukkasia. Jatketaan harrastustamme, se on kivaa. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkia sinulla, Minäkin tykkään kuvamista kamera on aina minulla matkassa mukana.No minä vasta kyllä harjoittelen:)

  VastaaPoista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!