lauantai 15. syyskuuta 2012


Vietettiin Portimon poluilla ihana, lämmin päivä. Patikoitiin vaihtelevissa maisemissa 15 km, metsää, peltoja, kukkaniittyja (vieläkin kelta-sinisinä), upeata järvimaisemaa. Kiivettiin tosi pelottavaan lintutorniin, portaat oli niin jyrkät että hirvitti... Kiikarit oli mukana, näköalat huikeat.


Tässä vaiheessa kori oli vielä ihan tyhjä. Ajateltiin napsia kaikki matkalla esiin putkahtaneet kanttarellit kyytiin:)Lehmät laidunsivat niin tyytyväisinä. Kauniita maataloja putkahteli metsäosuuden jälkeen esiin punamultaisina ja keltaisina.


Kotona jälleen. Reissussa rähjääntyneenä, mutta niin onnellisena.

 
Seuraavana päivän päätettiin ryhtyä pihan syyshommiin. Silputtiin oksia lampaiden laitumelle portin eteen. Kyllä se oli jo aika mutavelliksi muuttunutkin. Nyt lampaiden kelpaa. Ne siirtyikin heti asemiin portin eteen päivätirsoille. Siinä on hyvä kerjätä omenia!

 
Taco nautti silminnähden reissusta. Tosin se nukkui koko loppupäivän iltaan asti kuin vauva.


Yksi haaveri kävi. Kannuskynsi oli ilmeisesti takertunut johonkin, tassu oli niin kipeä, että se tiesi reissua eläinlääkäriin. Kipulääkettä ja lepoa, lääkärin määräys! Mutta kaikesta huolimatta, kyllä kannatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!