maanantai 17. syyskuuta 2012

 
Juuri savustettua lohta. Sisässä tilliä ja merisuolaa. Kun avaat sanomalehteen käärityn paketin, hulmahtaa huumaava tuoksu nälkäisen nenään ja sula rasva valuu kääröstä houkuttelevana purona. Siihen vielä tilliperunat ja hyvä salaatti. Gourmet ateria on valmis!
Tätä herkkua on tullut syötyä pitkin kesää. Lapsena savustettiin saarireissulla veljen kalastamia pikku ahvenia. Sileällä kalliolla, ympärillä meren kohina ja sieraimissa  meren suolainen tuoksu. Ihan mahtavia muistoja.
 Mikä siinä onkin, että syöminen on yksi ihanimpia nautintoja elämässä. Vai onko sitä vaan perinyt herkuttelijan geenit:D

4 kommenttia:

  1. Voi,että syöminen on ihanaa ja etenkin hyvän ruoan syöminen :)
    Mieluusti minullekin kelpaisi tuollainen savukala-ateria.

    VastaaPoista
  2. Minä ainakin oon perinyt herkuttelijan geenit :-D Hauska lukea blogikirjoituksiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä olet tainnut periä! Ihanaa syksyä!

      Poista

Kommentteja on NIIN nautinnollista lukea, jätä ihmeessä omasi!